CONTEMPORÀNIA 2 : GRAFITS - 01
Any 2008
Nom de l'objecte: Murals a la Rambla de Sant Just
Procedència: Rambla de Sant Just cantonada c/. Major
Fitxa núm. 0293
Localització actual: Rambla de Sant Just cantonada c/. Major
Característiques:

Murals pintats a la tanca de la Rambla, al juliol del 2008, per tapar els murals que havien ocasionat gran polèmica a St.Just.
A la trobada internacional aquesta vegada es planteja un homenatge als clàssics de la història de l’art, des de les pintures d’Altamira a Warhol. Pintors que participaren al troç del mural que dóna a la Rambla: Koan (el somniador), Sewak (pintures rupestres), Ziek (Ra egipci),  Sewak (Michelangelo), Masok (Velázquez), Maína, Koan i Plástiko (Goya), Plástiko (Munch), Nonah (Klimt), +Gaz (Egon Schiele) i Nonah (Picasso).

Descripció física:  Murals coordinats (tema homenatge) pels organitzadors.
Material:  Pintura en aerosols sobre mur
Cliqueu sobre la imatge per veure tot el mural

Bibliografia: Hi ha molta informació a Internet sobre els grups que van participar a la trobada de grafiters. Podeu vuere informació a aquestes webs www.mooiemuur.nl
plastikart.blogspot.com i d'elles a altres enllaços.

Notes: El Grup de Pintors Grafiters de Sant Just organitza i l'Ajuntament de Sant Just propicia aquesta trobada (internacional) anual de grafiters.
Grafit perdut en la seva meitat de la rambla, per una obra de consolidació de la paret que li servia de suport. Hi ha un compromís municipal de refer-lo.

Origen de la informació: Grup de Pintors Grafiters de St. Just i diversos blogs i webs d'internet
Fitxa feta per: Miquel Almela i Casanova. 2009
Revisada per: Jordi Cunties i Villanova. 2016.
Fotografies: MAC