Mida de la lletra del text Lletra normal Lletra mitjana Lletra gran

 

Cancel·lació d'activitats de la SEAS

 

26/03/2020 - Degut a les mesures que s'estan prenent per acabar amb l'expansió de la pandèmia del coronavirus, la nostra Secció ha decidit cancel·lar aquelles activitats que tinguin una data de programació més propera i ho facin necessari..

Activitats cancel·lades recentment:
19/04/2020 Balconada Fulgenci Baños a can Ginestar
03 i 5/04/2020 Conferència i excursió del cicle "Catalunya dins el món medieval"

 

Matinal a la Vall d'Horta (Sant Llorenç del Munt)

26/04/2020 - Excursió matinal a la Vall d'Horta (Sant Llorenç del Munt) amb sortida del Parador a les 7.30 h. Itinerari: Sant Llorenç Savall, carena del Ricó, Torrota de la Roca, font del Llor, la Muntada i Sant Llorenç Savall. L'excursió és de 3.30 h de camí efectiu.
Info: [Programa]

 

Cicle "Catalunya dins el món medieval" - Camí dels Bons Homes

15/05/2020 - Conferència "El despuntar del renaixement" a càrrec d'Àngel Casas a les 20 h al local de la SEAS. [Programa Conferència]
16 i 17/05/2020 - Dissabte: etapa del Camí dels Bons Homes de Merens a Orgeix i excursió per la vall d'Orlu. Diumenge: visita a Foix i pujada al castell de Montsegur. Inscripcions a partir de l'1 de març a través del mail seas.santjust@gmail.com. Detalls de la sortida a [Programa] Més Info: [Heretgies medievals] [Mapa Llarga] [Mapa Curta] GPS: [Mapa Gps] [Track llarga] [Track curta]

 

La cura dels peus a les excursions

05/06/2020 - A les 20 h tindrà lloc a la Sala Piquet de l'Ateneu una xerrada a càrrec de la Dra. Teresa Montero sobre la importància dels peus tant en el dia a dia com, sobretot, a les persones que fem excursions. Els punts que es tractaran seran: tenir cura dels peus durant les excursions, lesions més freqüents, què fer per evitar-les i característiques importants del calçat per la muntanya.

 

Cicle "Catalunya dins el món medieval" - Conflictes amb França

07/06/2020 - Excursions als Rasos de Peguera (Berguedà) amb sortida del Parador a les 7 h. Excursió llarga: Sant Jordi de Cercs, mirador de la Figuerassa, santuari de Corbera i Espinalbet. Excursió curta: Coll de la Creu del Cabrer, Sant Llorenç dels Porxos, Campllong i Espinalbet. Inscripcions a partir de l'1 de juny al correu seas.santjust@gmail.com.
Info: [Programa] [Mapa llarga] [Mapa curta] [Vegetació] GPS: [Mapa Gps] [Track llarga] [Track curta]

 

Els Ponts del Segre - Romà Pujadas

12/06/2020 - Presentació del treball de Romà Pujadas Rubies sobre "Els ponts del Segre" a les 20 h al local de la SEAS. L'autor ens diu: "El pont Nou de Balaguer és el que fa 84, començant a numerar-los des de la cpaçalera del riu. Probablement una primícia; dubto que ningú s'hagués entretingut a comptar-los tots abans, s'ha d'anar sobrat de temps. En total n'hi ha 109, però primer potser caldria aclarir què entenem per pont". Durant la presentació es farà una visió sobre caadascun d'aquests ponts fins al darrer, abans de lliurar les aigües del Segre a l'Ebre i després de 262 km de recorregut.

 

Cicle "Catalunya dins el món medieval" - Conferència Rosa Lluch

19/06/2020 - Conferència "La crisi baixmedieval catalana" , a les 20 h al local de la SEAS a càrrec de Rosa Lluch, Doctora en Història per la Universitat de Girona, és professora titular d’Història Medieval a la Universitat de Barcelona, secretària acadèmica del Departament d’Història i Arqueologia, i coordinadora del Màster en Cultures Medievals. Ha fet recerca sobre la pagesia catalana, l’organització de l’espai agrari i el funcionament de les senyories feudals, tot en el marc de l’anomenada crisi baixmedieval. Info: [Programa]

 

AJORNADA la Mitja Desvern de Collserola

La Mitja Desvern d'enguany ha estat ajornada inicialment al 3 d'octubre

03/10/2020 - Nova data per a la celebració de la Mitja Desvern. Quan s'acosti la data ja indicarem més detalls i mètode per inscriure's.

 

Samarretes de la SEAS

02/03/2020 - La nostra Secció ha decidit fer una nova samarreta amb dues possibilitats de color (premeu). Es tracta d'una samarreta tècnica de qualitat que es pot adquirir al preu unitari de 13 €. La  comanda s'ha de fer al correu seas.santjust@gmail.com indicant quantes unitats es vol i de quin color, la talla (de la XXS a la XXXL) i el sexe.  Perquè sigui efectiva la comanda s'ha de transferir abans l'import al compte de la SEAS ES77 2100 0277 6802 0004 5382 indicant “samarreta” en el concepte. Simultàniament s'ha de posar un correu indicant els detalls del que s'hagi elegit. El termini per acceptar sol·licituds s'ha allargat fins a finals de març. Les samarretes ja es poden retirar els dimarts de 19 a 21 h en el local.

 

Llicència federativa per al 2020

03/12/2019 - A partir del 3 de desembre de 2019 ja es pot tramitar la llicència federativa per al 2020. Per tramitar-la cal fer una transferència bancària al compte de la SEAS tal com s'indica en el [PROCEDIMENT].
Enllaços sobre els tipus de llicències, els preus i la informació de la Federació: [Preus de les llicències] [Informació de la federació]

 

"Llum i Llibertat" Imatges dels nostres companys a la Prenyada

30/09/2019 i 01/10//2019 - Els socis Felip Linares i Joan Portes, representant la SEAS, han instal·lat al cim de la Prenyada el farell que ha il.luminat l'agulla durant la nit del 30 de setembre a l'1 d'octubre.
[VEGEU LES IMATGES QUE ENS HAN ENVIAT] Més Info: [LLUM I LLIBERTAT]

 

Resultat del Concurs Fotogràfic de la SEAS 2019

14/09/2019 - En el sopar de motxilla del 14 de setembre es van donar a conèixer els guanyadors del Concurs Fotogràfic de la SEAS 2019 per decisió del jurat i en el mateix sopar es va elegir la millor foto per votació popular. El primer premi ha estat per Jordi Huerta, el segon per Xavier Bardají, la millor col·lecció per Jordi Gironès, la millor d'excursions de la SEAS per Albert Cortès i la millor per votació popular per a Jordi Gironès. Les fotos estaran exposades fins al 30 de setembre a la sala Piquet de l'Ateneu de 17 a 21 h dies feiners.
Vegeu les fotos a: [FOTOS GUANYADORES 2019]

 

Resultat enquestes excursions 2018-2019

21/06/2019- Després d'haver realitzat enquestes sobre algunes de les excursions fetes durant el cicle dedicat a "Muntanya: esport i aventura", durant la temporada 2018-2019, publiquem els resultats resumits en el quadre adjuntat tot seguit:
[RESULTAT DE LES ENQUESTES D'EXCURSIONS DEL 2018-2019]

 

La SEAS col.labora amb la Generalitat acompanyant migrants subsaharians

21/12/2018- La SEAS ha col.laborat activament en les tres activitats que s'han fet per l'entorn de Collserola destinades als 110 migrants menors subsaharians que estan acollits al nostre poble per la Direcció General de la Infància de la Generalitat. La col.laboració ha estat possible gràcies als nostres socis voluntaris que hi han participat junt amb els monitors de la Generalitat.

 

L'aigua a Collserola-molt per veure

02/10/2016- El lema de la 20a Caminada Popular de la SEAS del 2 d'octubre de 2016, que hem dut a terme en col·laboració amb el Parc de Collserola, ha estat "L'aigua a Collserola-molt per veure". L'objectiu d'aquesta proposta era donar a conèixer i valorar en la seva justa mesura elements del Parc i de la seva història passada i present vinculats a l'aigua. L'abast de "L'aigua a Collserola-molt per veure" s'allarga més enllà d'aquesta data amb el compromís de portar material didàctic sobre el tema de l'aigua des del CDRE de Can Coll a les escoles. Vegeu: [L'AIGUA A COLLSEROLA]

 

Protocol en cas d'accident

21/05/2013 - Us informem sobre l'elaboració d'un protocol d'actuació en cas d'accident dirigit als nostres socis que disposen d'una llicència federativa de l'any en curs i a aquells socis o simpatitzants que es treguin una llicència temporal amb motiu de fer una excursió amb la nostra Secció. En cas que l'atenció sanitària es faci en un centre no concertat caldrà omplir la Fitxa adjunta a sota i si el centre és la Quiron (concertat) no caldrà fer-ho..
Des de la SEAS: [PROTOCOL ACCIDENT]
Des de la Federació: [DECLARACIÓ D'ACCIDENT] [FITXA]

 

Llibre de la SEAS: Indrets d'una guerra (1936-1939)

17/09/2011 - Durant el sopar de motxilla del dissabte 17 de setembre de 2011 va ser presentat el nou llibre de la SEAS Indrets d'una Guerra (1936-1939) de diversos autors. El llibre recull els resums dels conferenciants que van intervenir en el cicle de conferències i excursions de la temporada 2009-2010, treballs inèdits sobre vivències d'alguns santjustencs relacionades amb l'exili i els empresonaments i les excursions fetes durant aquella temporada. El llibre es dóna sense cost a cada unitat familiar de socis en el local tots els dimarts de 20 a 21 hores.

 

Tornar a l'inici de la pàgina

2008 © SEAS