Mida de la lletra del text Lletra normal Lletra mitjana Lletra gran

 

Llicència federativa per al 2020

03/12/2019 - A partir del 3 de desembre de 2019 ja es pot tramitar la llicència federativa per al 2020. Per tramitar-la cal fer una transferència bancària al compte de la SEAS tal com s'indica en el [PROCEDIMENT].
Enllaços sobre els tipus de llicències, els preus i la informació de la Federació: [Preus de les llicències] [Informació de la federació]

 

Cicle "Catalunya dins el món medieval - La Llacuna

13/12/2019 - Conferència "L'Islam també forma part del passat de Catalunya" a càrrec de Theo Loinaz a les 20 h al local de la SEAS.
15/12/2019 - Excursió a La Llacuna (Anoia) amb sortida del Parador a les 8 h. Al final de l'excursió celebrarem les restolines. Vegeu més detalls al Programa. Info: [PROGRAMA] [Camins Rals] [Mapa] [Perfil] [Instamaps] [Vegetació]
GPS
: [Mapa Gps] [Track Gps]

 

Matinal a Can Sadurní: avencs i dolines

22/12/2019 - Excursió matinal a Can Sadurní, recorrent una sèrie d'avencs i dolines característics del massís del Garraf, amb sortida del Parador a les 7.30 h. Itinerari: Begues, avenc de Can Sadurní, avencs de les Alzines, barraca d’Ardenya, dolmen d’Ardenya, avenc Petit de Can Figueres i Begues. En acabar l'excursió es farà una visita guiada a la cova de Can Sadurní amb el cost de 3 euros per persona. Info: [PROGRAMA] [Mapa] [Mapa GPS] [Track Gps] [Waypoints] [Perfil]

 

Cicle "Catalunya dins el món medieval - Girona

10/01/2020 - Conferència "Razón, fe y la cuestión del diálogo en la filosofía medieval catalana" a càrrec d'Antonio Fornés a les 20 h al local de la SEAS.
12/01/2020 - Excursió a Girona i castell de Sant Miquel (Gironès) amb sortida del Parador a les 7 h. Itinerari llarga: Girona, Castell de Sant Miquel, Puig Estela i Girona. Curta: anada i tornada al castell de Sant Miquel des de Girona. Info: [PROGRAMA] [La Inquisició] [Mapa Llarga] [Instamaps] [Mapa Curta] [Vegetació]
GPS
: [Mapa Gps] [Track llarga] [Track curta]

 

Matinal al Puig Madrona (Collserola)

19/01/2020 - Excursió matinal al Puig Madrona (Collserola), amb sortida del Parador a les 7.30 h. L'itinerari passa pel cim de Puig Madrona, ermita de la Salut del Papiol, el Puig del Rossinyol, serra de Can Julià i can Montmany. Info: [PROGRAMA] [Mapa amb perfil] [Escrit Puig Madrona] GPS: [Mapa] [Track]

 

Conferència sobre nutrició a l'alta Muntanya

17/01/2020 - Conferència "Quan fèiem servir ganyips i litines a les excursions d'alta muntanya" per Daniel Cardona, a les 20 h al local de la Secció. Estudi sobre l'evolució de la nutrició durant les excursions d'alta muntanya analitzant la regulació de l’equilibri hidroelectrolitic i la ingesta hídrica necessària per al cos quan fem excursions. Es faran una sèrie de recomanacions generals per la ingesta e hidratació adequades.

 

"Llum i Llibertat" Imatges dels nostres companys a la Prenyada

30/09/2019 i 01/10//2019 - Els socis Felip Linares i Joan Portes, representant la SEAS, han instal·lat al cim de la Prenyada el farell que ha il.luminat l'agulla durant la nit del 30 de setembre a l'1 d'octubre.
[VEGEU LES IMATGES QUE ENS HAN ENVIAT] Més Info: [LLUM I LLIBERTAT]

 

Resultat del Concurs Fotogràfic de la SEAS 2019

14/09/2019 - En el sopar de motxilla del 14 de setembre es van donar a conèixer els guanyadors del Concurs Fotogràfic de la SEAS 2019 per decisió del jurat i en el mateix sopar es va elegir la millor foto per votació popular. El primer premi ha estat per Jordi Huerta, el segon per Xavier Bardají, la millor col·lecció per Jordi Gironès, la millor d'excursions de la SEAS per Albert Cortès i la millor per votació popular per a Jordi Gironès. Les fotos estaran exposades fins al 30 de setembre a la sala Piquet de l'Ateneu de 17 a 21 h dies feiners.
Vegeu les fotos a: [FOTOS GUANYADORES 2019]

 

Resultat enquestes excursions 2018-2019

21/06/2019- Després d'haver realitzat enquestes sobre algunes de les excursions fetes durant el cicle dedicat a "Muntanya: esport i aventura", durant la temporada 2018-2019, publiquem els resultats resumits en el quadre adjuntat tot seguit:
[RESULTAT DE LES ENQUESTES D'EXCURSIONS DEL 2018-2019]

 

Resultats de la XLIV Marxa de Regularitat Fulgenci Baños

12/05/2019 - El 12 de maig es va celebrar la XLIV Marxa de Regularitat Fulgenci Baños, amb un itinerari circular des de la masia del Cerdà del pla de la Garga de Centelles (Cingles de Bertí, Osona). Els guanyadors han estat Anna Farré i Xavier Bardají . Hi ha hagut 34 participants en 17 equips (un dels quals no la va acabar) i 25 controls i membres de l'organització.
[Classificació final]

 

La SEAS col.labora amb la Generalitat acompanyant migrants subsaharians

21/12/2018- La SEAS ha col.laborat activament en les tres activitats que s'han fet per l'entorn de Collserola destinades als 110 migrants menors subsaharians que estan acollits al nostre poble per la Direcció General de la Infància de la Generalitat. La col.laboració ha estat possible gràcies als nostres socis voluntaris que hi han participat junt amb els monitors de la Generalitat.

 

L'aigua a Collserola-molt per veure

02/10/2016- El lema de la 20a Caminada Popular de la SEAS del 2 d'octubre de 2016, que hem dut a terme en col·laboració amb el Parc de Collserola, ha estat "L'aigua a Collserola-molt per veure". L'objectiu d'aquesta proposta era donar a conèixer i valorar en la seva justa mesura elements del Parc i de la seva història passada i present vinculats a l'aigua. L'abast de "L'aigua a Collserola-molt per veure" s'allarga més enllà d'aquesta data amb el compromís de portar material didàctic sobre el tema de l'aigua des del CDRE de Can Coll a les escoles. Vegeu: [L'AIGUA A COLLSEROLA]

 

Protocol en cas d'accident

21/05/2013 - Us informem sobre l'elaboració d'un protocol d'actuació en cas d'accident dirigit als nostres socis que disposen d'una llicència federativa de l'any en curs i a aquells socis o simpatitzants que es treguin una llicència temporal amb motiu de fer una excursió amb la nostra Secció. En cas que l'atenció sanitària es faci en un centre no concertat caldrà omplir la Fitxa adjunta a sota i si el centre és la Quiron (concertat) no caldrà fer-ho..
Des de la SEAS: [PROTOCOL ACCIDENT]
Des de la Federació: [DECLARACIÓ D'ACCIDENT] [FITXA]

 

Llibre de la SEAS: Indrets d'una guerra (1936-1939)

17/09/2011 - Durant el sopar de motxilla del dissabte 17 de setembre de 2011 va ser presentat el nou llibre de la SEAS Indrets d'una Guerra (1936-1939) de diversos autors. El llibre recull els resums dels conferenciants que van intervenir en el cicle de conferències i excursions de la temporada 2009-2010, treballs inèdits sobre vivències d'alguns santjustencs relacionades amb l'exili i els empresonaments i les excursions fetes durant aquella temporada. El llibre es dóna sense cost a cada unitat familiar de socis en el local tots els dimarts de 20 a 21 hores.

 

Tornar a l'inici de la pàgina

2008 © SEAS