Orfeó Enric Morera

JUNTA  PRESIDENT: Lluís Segura Romero

SECRETÀRIA:

TRESORER: Miquel Obrador

Vocals: Teresa Oliva, Joan Josep Gonzalez

 

 

DE L'ATENEU DE SANT JUST DESVERN
DIRECCIÓ MUSICAL

   David Pastor i PI

 

Nascut a Sant Vicenç dels Horts, va començar els estudis de música i piano a la seva localitat natal. Va estudiar orgue al Conservatori Superior i Municipal de Barcelona amb Maria Nacy. A l’edat de 7 anys va entrar a formar part de la S. C. El Llessamí, cor mixte amateur del qual no se n’ha desvinculat ja que des del 1998 n’és el director. També, des del 2014 és director de l’Orfeó Enric Morera de Sant Just Desvern.

Paral·lelament va iniciar el seus estudis de cant amb Josep Lluís Moreno i va continuar el seu aprenentatge amb Elisenda Cabero Pueyo, Xavier Comorera, Margarida Lladó i Marta Matheu. Ha format part de les formacions vocals Magister Arte (dir: Manuel Cabero), Capella de Música de Santa Maria del Pi (dir: Manuel Cabero), Lieder Camera (dir: Josep Vila), Capella de Música Joan Brudieu (quartet professional de música antiga) i actualment és component del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana (dir: Josep Vila) i del Cor de Cambra Francesc Valls (dir: David Malet i Pere Lluís Biosca) de la Catedral de Barcelona, on també realitza funcions de xantre de manera habitual.

Com a solista, ha cantat sota la batuta de Manuel Cabero, Carles Gumí, Josep Vila, Elisenda Carrasco, Josep Prats i Xavier Puig. Ha realitzat rols de baríton solista en obres com “Te Deum” de M. Charpentier, “Chichester Psalms” de L. Bernstein, “Requiem” de Fauré, “Missa en Sol” de R. W. Williams... Ha interpretat el rol de Jesús al “Der Sterbende Jesus” de A. Rosetti al Festival de Musica Religiosa de Cuenca sota la batuta de Paul Dombrecht. També cultiva la faceta artística en escena, participant a l’obra musicoteatral “Del Big Bang al Baluern” i “Un requiem inacabat” al Teatre Romea de Barcelona, interpretant el “Requiem” de Mozart o fent de baix solista en l’espectacle “Cantània” organitzat per l’Auditori de Barcelona.